Μεξικανός έκανε τον Τραμπ χαρτί τουαλέτας!

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τη στάση του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στους συντοπίτες του επέλεξε ένας επιχειρηματίας από το Μεξικό ο οποίος έφτιαξε ρολά με χαρτιά τουαλέτας στα οποία επάνω είναι τυπωμένο το πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου.

Πίσω από την ιδέα βρίσκεται ο Αντόνιο Μπατάλια ο οποίος χρησιμοποίησε τα σλόγκαν «μαλακά χωρίς σύνορα» και «αυτό είναι ένα τοίχος για το οποίο, ναι, θα πληρώσουμε».

Ο Μπατάλια, όπως καταγράφει το protothema.gr, εκμεταλλεύτηκε την αβλεψία

των εταιριών του Τραμπ να κατοχυρώσουν το όνομα του Aμερικανού προέδρου και για τυχόν χρήση σε είδη υγιεινής και έτσι τον Οκτώβριο του 2015 πρόλαβε και υπέβαλε τα σχετικά δικαιολογητικά στο Ινστιτούτο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Μεξικού.

Η μαζική παραγωγή των χαρτιών τουαλέτας Τραμπ αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος με τον Μπατάλια να δεσμεύεται ότι το 30% των εσόδων θα πάνε σε προγράμματα υποστήριξης μεταναστών.

Όπως είπε ο ίδιος αυτό που τον ενόχλησε πολύ ήταν όταν ο Τραμπ χρησιμοποίησε στην προεκλογική του ρητορική χαρακτηρισμούς όπως εγκληματίες, βιαστές και βαποράκια κατά των μεταναστών που περνούν παράνομα στις ΗΠΑ.

«Το σκεπτικό μου ήταν ότι δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί. Οπότε σκέφτηκα αυτή την προσβολή» εξήγησε σε τηλεφωνική του συνέντευξη.

Ο Μπατάλια επιφύλασσε ένα χτύπημα κατά του Τραμπ και στην συσκευασία στην οποία θα αναγράφεται η φράση puros rollos που κυριολεκτικά σημαίνει «αγνά ρολά» αλλά θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως «καθαρή ανοησία».

Keywords
Τυχαία Θέματα