Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με τη NEW DENT

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με τη New Dent.

Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Υγείας και συγκεκριμένα την ειδικότητα Β. Οδοντικής Τεχνολογίας του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου θα προσφέρονται

από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.

Επίσης με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα της Υγείας που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου.

Επιπρόσθετα από την New Dent θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας Β. Οδοντικής Τεχνολογίας σε αντίστοιχες δομές.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη, από τον κ. Άκη Βαλογιάννη, Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ καθώς επίσης και από τον κ. Παναγιώτη Ανδρέου, πρόεδρο της New Dent.

Keywords
Τυχαία Θέματα