Με Τόσκα αλλά χωρίς Ζαμπά και Βέρνμπλουμ η αποστολή του ΠΑΟΚ για Νέα Σμύρνη

Mε τον Αλίν Τόσκα να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή και τον Τσούμπα Ακπόμ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση και είναι διαθέσιμος, ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (2/9) στις 19:15.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φερνάντο Βαρέλα που θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία

αγωνιστική της ποινής του λόγω της αποβολής στον τελικό Κυπέλλου. Επίσης, στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο Λέο Ζαμπά, καθώς ο ΠΑΟΚ διαθέτει έξι ξένους στο ρόστερ του ενώ δικαιούται να έχει μόνο πέντε στις αποστολές των αγώνων για το ελληνικό πρωτάθλημα με συνέπεια ένας να μένει εκτός, ανάλογα με τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Στην 18άδα δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ένας μαραθώνιος συνεχόμενων αγώνων από τα τέλη Ιουλίου φτάνει στο τέλος του για το Δικέφαλο, που αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 2η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει με νίκη, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί και το χαμένο έδαφος από το -2 με το οποίο ξεκίνησε η ομάδα.

Το Σάββατο (01.09) παίκτες και τεχνικό επιτελείο προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν την αναχώρηση τους. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Το ιατρικό δελτίο της ομάδας παραμένει λευκό, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκουθα έχει ως μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Φερνάντο Βαρέλα.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου για την μάχη κόντρα στον Πανιώνιο αποτελείται από τους:

Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαλεζάς, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα