Με την Ολλανδία η εθνική για να "σφραγίσει" την πρόκριση

Την Ολλανδία αντιμετωπίζει απόψε (21:00 ώρα Ελλάδας) στο Άμερσφοορτ η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών, για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του World League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την εντός έδρας ήττα του Ιανουαρίου από την Ισπανία, χρειάζεται τη νίκη που θα της «σφραγίσει» οριστικά την πρόκριση για το final-8 του Europa Cup, απ΄όπου θα «εκδοθούν»

και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για την τελική φάση του World League.

Η ελληνική ομάδα, όπως γράφει το ΑΜΠΕ, είναι ανώτερη ποιοτικά από τους «οράνιε» και είναι το φαβορί της αναμέτρησης, θα χρειαστεί όμως να παρουσιαστεί αρκούντως σοβαρή για να μην αντιμετωπίσει... δυσάρεστες εκπλήξεις. Στο αντίστοιχο παιχνίδι του Νοεμβρίου στον Πειραιά, η εθνική είχε επικρατήσει με 14-9.

Λόγω της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα ο Θοδωρής Βλάχος δεν θα κάνει δοκιμές και συγκρότησε 13άδα σε πλήρη σύνθεση.

Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος (Ολυμπιακός), Μάνος Ζερδεβάς (Βουλιαγμένη), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ/Τουρκία), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκ./Ρουμανία), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ/Κροατία), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ/Ουγγαρία).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Καλάμπρο και ο Ισπανός Κολομίνας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (Σε 4 αγώνες)

Ισπανία 36-21 | 9

ΕΛΛΑΔΑ 50-23 | 9

Ολλανδία 46-37 | 6

Ουκρανία 15-66 | 0

Keywords
Τυχαία Θέματα