Με νέα πρόσωπα η προεπιλογή στην Εθνική για το τελευταίο "παράθυρο" της FIBA

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους παίκτες που κλήθηκαν στην προεπιλογή της Εθνικής για το τελευταίο "παράθυρο" της FIBA, με το όνομα του Γιάννη Μπουρούση να ξεχωρίζει, ενώ υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα.

Το όνομα του αρχηγού της Εθνικής βρέθηκε κανονικά στο προσκλητήριο του Θανάση Σκουρτόπουλου, το οποίο περιλαμβάνει 14 ονόματα, αλλά κανέναν παίκτη ομάδας της EuroLeague.

Αξίζει

να αναφερθεί ότι στην Εθνική κλήθηκε για πρώτη φορά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης του Προμηθέα, σε μία αναγνώριση της σεζόν, ενώ κλήθηκαν έπειτα απο καιρό οι Μιχάλης Λούντζης (Λαύριο), Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσος) και Βασίλης Μουράτος (Περιστέρι).

H Εθνική, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας του 2019, θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Γερμανία (30/11 εντός έδρας) και Σερβία (3/12 εκτος έδρας).

Οι 14 παίκτες που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα