Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στο Γ' Σώμα Στρατού (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Με επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Γ' Σώμα Στρατού η ημέρα των ενόπλων Δυνάμεων.

Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της πόλης και του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Στράτος Καλαφάτης, ο οποίος σε δηλώσεις του τονισε: "υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να μας κανουν υπερήφανους. Είμαι αυτοί που συγκροτούν την αποτρεπτική δύναμη της πατρίδας μας, απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται τα δίκαια και τα δικαιώματα του Ελληνισμού. Είμαι αυτοί που θέλουν και

μπορούν να δώσουν απάντηση, σε εκείνον που θα τολμήσει να παραβιάσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της Ελλάδας. Είναι οι γυναίκες και οι άνδρες, οι αξιωματικοί και οι οπλίτες, οι αεροπόροι και οι ναύτες των ενδόξων ενόπλων Δυνάμεων. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε".

Από την άλλη, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου σημείωσε πως "η 21 Νοεμβρίου σήμερα, ημέρα των ενόπλων Δυνάμεων και τα Εισόδια της Θεοτόκου. Η προστάτιδα και των τριών όπλων. Σαν λαός, πότε δεν αγαπήσαμε τον πόλεμο, είμαστε μια ειρηνική χώρα, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν είναι μόνο οι πόλεμοι, είναι και η γενικότερο αστάθεια που επικρατεί στη νότιο ανατολική Μεσόγειο. Ευελπιστούμε να είναι δυνατοί να μας προστατεύουν, γιατί πάντοτε λίγες ήταν οι ένοπλες δυνάμεις, αλλά έχουμε γράψει κατά τη διάρκεια της ιστορίας μέρες μεγάλης ανδρείας. Να είναι καλά να μας προστατεύουν".

Να σημειωθεί πως το Γ Σώμα Στρατού θα μείνει ανοιχτό για το κοινό έως τις 15:00

Keywords
Τυχαία Θέματα