Με Άκπομ η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας όπου θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Επιτέλους Ανάσταση στα PAOK FC Official Stores! Ανακάλυψε τις πιο ΠΑΟΚ

Πασχαλινές προτάσεις δώρων!

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Τσούμπα Άκπομ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ ανήκει στο παρελθόν. Η απώλεια των δύο βαθμών είναι το μικρότερο πρόβλημα για την ομάδα, η οποία θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον αρχηγό της, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του AEL FC Arena.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια από την πρώτη στιγμή, μετά τον τραυματισμό του έχει ξεκινήσει θεραπείες προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή και να ηρεμήσει η περιοχή του τραύματός του. Την Τρίτη (16.04) ο Πορτογάλος βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψε με το ιατρικό επιτελείο. Μόλις βελτιωθεί το γόνατό του θα αποφασιστεί και η πορεία της αποκατάστασης του.

Το αγωνιστικό τμήμα, με στραμμένη την προσοχή τους στην επόμενη πρόκληση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας και σήκωσε μανίκια ενόψει του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας, την ερχόμενη Κυριακή.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γήπεδο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια 6 Vs 2 και οικογενειακό διπλό.

Οι Πέδρο Ενρίκε , Ομάρ Ελ Καντουρί και Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα προγράμματα τους, ενώ ο Τσούμπα Άκπομ μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Τετάρτη (17.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα