Μαξίμου: Φιλότιμες οι προσπάθειες να διορθώσουν τον αρχηγό τους στη ΝΔ- Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία για τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί επταήμερης εργασίας.

Όπως αναφέρει το Μαξίμου, "η ΝΔ προσπαθεί μάταια, με ψέματα και λαθροχειρίες, να μαζέψει τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη" και προσθέτει: "Ο πρόεδρος της ΝΔ

ήταν ξεκάθαρος. Μίλησε για επταήμερη εργασία και όχι για επταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων η οποία εξάλλου ίσχυε πάντοτε. Φιλότιμες οι προσπάθειες να διορθώσουν τον αρχηγό τους στη ΝΔ, αλλά οι πολίτες και οι εργαζόμενοι δεν τρώνε κουτόχορτο…".

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το επίμαχο ζήτημα, ήταν η εξής: «Όταν μία επιχείρηση συμφωνεί με τους εργαζόμενους μέσω επιχειρησιακής σύμβασης για να πάει από πενθήμερο σε επταήμερο με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων και με πολύ καλύτερες απολαβές και με αυξημένα δικαιώματα και συμφωνούν τα δύο μέρη, δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να αναγνωρίζουμε ότι είμαστε σε έναν κόσμο που αλλάζει και πρέπει οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις και το κράτος να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα