Μαυρομάτης: Ο ΠΑΟΚ δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο, θετικοί για ξένους διαιτητές στους ημιτελικούς

Για τους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, σημειώνοντας ότι ο Δικέφαλος είναι θετικός για την παρουσία ξένων διαιτητών στα δύο ματς με τους Αρκάδες.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team Line 18/19 !

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

στην κάμερα της Nova:

«Η ομάδα του ΠΑΟΚ ήρθε εδώ για να υπερασπιστεί τα δύο συνεχόμενα Κύπελλα που έχει κατακτήσει και επομένως, μαζί με τον στόχο του πρωταθλήματος, είμαστε προσηλωμένοι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όλες οι ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι δυνατές ομάδες. Δεν είχαμε προτίμηση σε οποιαδήποτε ομάδα. Εφόσον πάμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, κάποια στιγμή όλους θα τους αντιμετωπίσουμε.

Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, δεν ξεχνάμε το γεγονός ότι πριν από πέντε χρόνια, όπως ανέφερε και ο κύριος Μποροβήλος, στην αντίστοιχη φάση αποκλειστήκαμε από τον Αστέρα. Αυτή τη φορά εύχομαι τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ελπίζω να γίνουν καλοί αγώνες και να ευοδωθούν οι προσπάθειές μας και στο Κύπελλο. Δεν έχουμε καμία αντίρηση να γίνουν οι ημιτελικοί με ξένους διαιτητές, στο παρελθόν έχει ζητήσει και ο ΠΑΟΚ κάτι αντίστοιχο, επομένως δεν έχουμε καμία αντίρρηση για αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα