Μαρούπα: Καμία εμπλοκή του Σαββίδη στην Ξάνθη

Η Ειρήνη Μαρούπα έκανε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Focus FΜ», δίνοντας σημαντικές απαντήσεις για το θέμα που προέκυψε μέσω… Ολυμπιακού, για τις σχέσεις της οικογένειας Σαββίδη με την Ξάνθη.

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα, ενώ διευκρινίζει πως σε χθεσινή της συνέντευξη, εκ παραδρομής, μπέρδεψε το όνομα του

Σαββίδη με αυτό του Πανόπουλου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση.

Μεταξύ άλλων η κ. Μαρούπα, ανέφερε:

«Από αυτά που έχω ακούσει, μέχρι στιγμής από ειδήσεις, αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι έχουν πουληθεί κάποιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης και κάποιο ξενοδοχείο. Ο αθλητικός νόμος, αυτό που απαγορεύει είναι να ασκείται διοίκηση σε κάποια ομάδα μέσω παρένθετων προσώπων. Το να είμαι εγώ ιδιοκτήτρια κάποιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να τις νοικιάζω και να τις έχω παραχωρήσει, δεν απαγορεύεται, απλώς είναι διερευνητέο τι ακριβώς συμβαίνει.

Θα δούμε την καταγγελία και θα την ερευνήσουμε. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο φοβερό στην Ελλάδα να φτάνει στην αλήθεια όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να την καλύπτουν.

Θεωρώ εξαιτίας του επείγοντος του ζητήματος, γιατί τα πάθη είναι σε μεγάλη έξαρση, είναι σημαντικό το γρηγορότερο να διερευνηθεί και να διασαφηνιστεί ακριβώς τι συμβαίνει με την Ξάνθη και να σταματήσουν οι κουταμάρες που βοηθούν στο διαμελισμό της πατρίδας μας.

Εγώ είχα κάποια πληροφόρηση, σχετική, πως κάτι περίεργο συμβαίνει στη Ξάνθη, χωρίς να είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό, και ήδη στην προηγούμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ, είχα ζητήσει να μου χορηγηθούν αντίγραφα του φακέλου της Ξάνθης. Όταν είχε πάρει άδεια κάποια εταιρεία συμφερόντων του Πανόπουλου και Συγγελίδη. Όχι των Σαββίδη - Συγγελίδη που είπα εκ παραδρομής στο Μετρόπολις χθες.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι έχουν πουληθεί κάποιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης και κάποιο ξενοδοχείο. Ο αθλητικός νόμος, αυτό που απαγορεύει είναι να ασκείται διοίκηση σε κάποια ομάδα μέσω παρένθετων προσώπων. Το να είμαι εγώ ιδιοκτήτρια κάποιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να τις νοικιάζω και να τις έχω παραχωρήσει, δεν απαγορεύεται, απλώς είναι διερευνητέο τι ακριβώς συμβαίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα