Μαντσίνι: Να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας... όπλα κόντρα στην ΑΕΚ

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, πρέπει να... χτυπήσουν το ματς, εκμεταλλευόμενοι τα δικά τους... ατού, αλλά και την φιλοσοφία του Μίχαελ Ένινγκ, μίλησε ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Ντανιέλ Μαντσίνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Περιμένουμε σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε καλή διάθεση και προπονούμαστε

για το καλύτερο δυνατό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι το παιχνίδι με τον τρόπο που προετοιμαζόμαστε στις προπονήσεις. Δεν πρέπει να τρέχουμε σαν… τρελοί, αλλά να έχουμε συνοχή σαν ομάδα και να μπούμε μέσα χωρίς φόβο, να χτυπήσουμε το ματς με τα δικά μας όπλα και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την απόδοση του: «Είχαμε αυτό το φιλικό το οποίο αντιμετωπίσαμε σαν επίσημο ματς, έναντι ενός αξιόμαχου αντιπάλου. Ένιωσα καλά και ήταν σημαντικό να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Δώσαμε το μάξιμουμ όλοι όσοι αγωνιστήκαμε και γιαυτό κερδίσαμε. Γενικότερα, φάνηκε η καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο Μίχαελ Ένινγκ: «Προσπαθούμε να δουλέψουμε 100% και ακούμε τις οδηγίες του προπονητής μας. Η φιλοσοφία του είναι να είμαστε αρκετά ενωμένοι σαν προσωπικότητες αλλά και μέσα στο γήπεδο να λειτουργούμε σαν σύνολο. Το καλό είναι ότι μιλάει ξεκάθαρα χωρίς να έχουμε απορίες και εμείς ακολουθούμε ότι λέει κατά γράμμα και γι' αυτό παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα