Μαλλιά κουβάρια στο Πρωινό για τον Πέτρο Κωστόπουλου! Έφυγε από το τραπέζι η Φαίη Σκορδά (VIDEO)

«Με τα περιοδικά μου έκανα μόνο καλό. Ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του και προκάλεσε αντιδράσεις.

Για το θέμα συζήτησαν σήμερα και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την κουβέντα να παίρνει φωτιά.

Φαίη: Το «ξεβλάχεψε» είναι προκλητικό, αλλά ο Κωστόπουλος έτσι μιλάει. Το «ξεβλάχεψε» είναι υποτιμητικό. Δεν το πάει στην καταγωγή, το πάει στη μεταφορική του έννοια.

Άρης: Ο Κωστόπουλος μου

μού έμαθε να ανοίξω λίγο τα σύνορα της Ελλάδας και να δω λίγο και προς τα έξω.

Κώστας: Δηλαδή, βγήκαμε προς τα έξω και ανοίξαμε λίγο τα μάτια μας επειδή υπήρχε το ΚΛΙΚ και το ΝΙΤΡΟ;

Φαίη: Δεν φταίει για όλα τα κακά της Ελλάδας ο Πέτρος Κωστόπουλος. Έχει τελειώσει μια εποχή και μαζί με αυτό έχουν τελειώσει και κάποια λάθη. Όλες οι οικογένειες έκαναν κάποια λάθη.

Κώστας: Το θέμα είναι ότι ο ίδιος θεωρεί ότι ήρθε ως Μεσσίας να ξεβλαχέψει την Ελλάδα. Μια χαρά ήταν τα περιοδικά. Είναι δυνατόν, όμως, να πιστεύεις ότι «εγώ έκανα αυτό το πράγμα»;

Άρης: Συγγνώμη που θα το πω, μάθαμε τουλάχιστον να διαβάζουμε περιοδικά, να ανοίγουμε και μια εφημερίδα. Τώρα βλέπουμε ζούγκλα, μαγειρική και φλερτ στον αέρα!

Θέμης: Εδώ το έχω τόση ώρα να το πω! Είχε βγει μια Σταρ Ελλάς και την είχε εξώφυλλο στο ΝΙΤΡΟ με ξυστό στο τέτοιο της! Σε παρακαλώ πάρα πολύ τώρα!

Άρης: Μέσα στα περιοδικά του Πέτρου δεν υπήρχε μόνο το ξυστό, υπήρχε και η Μελίνα Μερκούρη.

Σοφία: Στεναχωριέμαι πολύ γιατί ο κόσμος ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα γιατί τότε είχαν δοθεί πάρα πολλά χρήματα από τον Πέτρο Κωστόπουλο, όλοι ήθελαν να δουλέψουν στα περιοδικά του. Και θλίβομαι γιατί όλοι εδώ είμαστε αναμάρτητοι και ξαφνικά ένας Κωστόπουλος φταίει για όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα