Λίνο: Θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά

Σχετικά με την απόκτηση του Λέο Ζαμπά μίλησε ο συμπατριώτης του και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μασιέλ Λίνο, ο οποίος τόνισε πως ο νεαρός είναι σπουδαίο ταλέντο και θα προσφέρει πολλά στους "ασπρόμαυρους".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου στον Arena 89,4 FM:

Για την απόκτηση του Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ:

«Τον

ξέρω από τον β’ ομάδα της Κορίνθιανς. Εκεί είχε τις περισσότερες συμμετοχές όπως και στην Κ20 της Εθνικής Βραζιλίας. Είναι μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Για το τι παίκτης είναι ο Ζαμπά:

«Θα έλεγα ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά ταυτόχρονα είναι νέος και άπειρος. Θα χρειαστεί μία περίοδο προσαρμογής για να είναι έτοιμος για την 11άδα του ΠΑΟΚ, θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Αλλά εφόσον αποκτήσει εμπειρίες και παρατάσεις, τότε στο μέλλον θ’ αποτελέσει μία βασική μονάδα για τον ΠΑΟΚ».

Για το εάν έδωσε πληροφορίες στον ΠΑΟΚ για τον Ζαμπά:

«Όχι και εγώ το έμαθα από το ίντερνετ. Αλλά είναι ένα πολύ σπουδαίο ταλέντο και ως τέτοιο μπορεί ν’ αναπτυχθεί και να κάνει καριέρα».

Για το αν είναι εξίσου γρήγορος ο Ζαμπά με τον ίδιο και τον Μάτος:

«Καταρχήν παίζουμε σε διαφορετική θέση. Ο Ζαμπά είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Είμαι βέβαιος ότι θα τα δώσει όλα και θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ στο μέλλον».

Για το εάν έχει μιλήσει μαζί του:

«Όχι, δεν έχω μιλήσει».

Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ναι έχω μάθει. Ξέρω ότι παίζει το πρώτο ματς στην Τούμπα, όπου αν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο».

Για το τι θα έλεγε στον Ζαμπά αν μιλούσε μαζί του:

«Αν μου τηλεφωνήσει θα του πω ότι ήρθε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και ότι θα πρέπει να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο για να καθιερωθεί».

Για το τι θα έλεγε στους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Έχω μιλήσει τόσες φορές γι’ αυτούς. Τους θεωρώ τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, μου λείπουν και τους αγαπώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα