Λέρος: Τις δομές προσφύγων επισκέφθηκε η Νίκη Κεραμέως (ΦΩΤΟ)

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, επισκέφθηκε σήμερα τις Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Λέρο. Μάλιστα αύριο, θα παραστεί στον καθιερωμένο αγιασμό σε σχολεία της Λέρου και της Καλύμνου.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η υπουργός συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των κέντρων μη τυπικής εκπαίδευσης στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.

Αναλυτικά

η ανάρτηση:

"Επισκέφθηκα σήμερα στη Λέρο τις Δομές Υποδοχής και Εκπαιδευσης Προσφύγων και γνώρισα από κοντά την άοκνη και συγκινητική προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας, αλλά και του προσωπικού των κέντρων μη τυπικής εκπαίδευσης, να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.

Ένα σχολείο που θα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά, χωρίς προκαταλήψεις. Παρά τα προβλήματα και τις προκλήσεις, το έργο τους αποτελεί παράδειγμα και έμπνευση για την εκπαιδευτική κοινότητα. Οι άνθρωποι της Λέρου στέλνουν καθημερινά μήνυμα ανθρωπισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα