Λέοβατς: Είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα, εμείς θα βρεθούμε στη Ρωσία

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της Κροατίας παραχώρησε ο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μαρίν Λέοβατς, με αφορμή την κλήρωση των συμπατριωτών του με την Ελλάδα, στα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official

Store

Ο άσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος, όπως γράφει το sdna.gr, υπολογίζεται από Ζλάτκο Ντάλιτς για τους αγώνες κόντρα στην Εθνική μας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της χώρας του στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη αμυντικού:

Ελλάδα είναι καλή στο να αμύνεται, αλλά δεν μπορεί να μας κοντράρει στην ποιότητα που έχουμε μεσοεπιθετικά. Στα προκριματικά έδειξε δουλεμένη ομάδα, αλλά με προβλήματα στην δημιουργία του παιχνιδιού. Στα μεταξύ μας παιχνίδια θα αμύνονται μόνο. Σε όλα τα άλλα υπερτερούμε", ανέφερε αρχικά ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου.

Όσο για το ποιους ξεχωρίζει από την Εθνική Ελλάδος, ο Λέοβατς στάθηκε στους Παπασταθόπουλο και Μήτρογλου, λέγοντας... "Έχουν ένα πολύ καλό και έμπειρο αμυντικό (σ.σ. Παπασταθόπουλος), αλλά όχι και τόσο ποιοτικούς επιθετικούς. Οι μόνοι που ξεχωρίζουν είναι ο Μήτρογλου και ο Φορτούνης, που είναι επικίνδυνοι. Τον Φορτούνη άλλωστε τον ξέρω καλά από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος".

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Λέοβατς δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πρόκριση της Κροατίας, σημειώνοντας: "Η Κροατία πρέπει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε καλύτεροι, αλλά τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε στην Ρωσία το καλοκαίρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα