Λάουρα Νάργες: Παραβίασα μια φορά τους κανόνες του "The Voice"

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για τη συμμετοχή της στο "The Voice" και αποκάλυψε αν θα τραγουδήσει.

Εσύ στο Voice του ΣΚΑΙ θα τραγουδήσεις;

«Δεν ξέρω, έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά βλέπεις μετά ότι έχεις απέναντι σου την 'Ελενα, τον Σάκη, τον Κωστή και τον Πάνο, οπότε κάνεις δεύτερες σκέψεις. Έχω συγκεκριμένο

ρόλο. Μία φορά παραβίασα τους κανόνες, όταν τραγουδούσαν δύο παίκτες στα battles και άρχισαν να χορεύουν όλοι, έτρεξα σφαίρα -τόσο γρήγορα δεν έτρεξα ούτε στο Survivor- μέσα στο στούντιο και χορεύαμε όλοι μαζί»

Πώς περνάτε εκεί;

«Ανυπομονώ για το μεγάλο τελικό (την Πέμπτη 20/12). Περνάμε όλοι πολύ όμορφα, αφού το format είναι επιτυχημένο και έχουμε εξαιρετικούς συντελεστές. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι πολύ καλός, μου αρέσει να παρακολουθώ τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την παρουσίαση. Έχουμε ικανούς coaches που έχουν δέσει μεταξύ τους. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, ξεκάθαροι οι ρόλοι και το πόστο του καθενός. Αυτό αποτελεί το Α και το Ω σε μια δουλειά, γιατί η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ»

Αυτό δεν το βρίσκεις όμως σε όλες τις συνεργασίες.

“Όχι, δυστυχώς δεν το βρίσκεις, και γι' αυτό νομίζω pως αποτυγχάνουν κάποια προγράμματα, ακόμα και ολόκληρες καριέρες, αν δεν μπορούν να κουμπώσουν σε ομάδες .Έχει να κάνει και με τους χαρακτήρες. Είναι τόσο έντονος ο ανταγωνισμός που δεν είναι πάντα υγιής. Πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο της κατσίκας: εύχονται να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, αντί να δουλέψουν και να αποκτήσουν μια δική τους. Θεωρώ πως ο αρρωστημένος ανταγωνισμός καταστρέφει καριέρες» είπε στο people.

Keywords
Τυχαία Θέματα