Λαμία: Τα γρήγορα αντανακλαστικά φοιτητή απέτρεψαν τα χειρότερα (VIDEO)

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 8 άνδρες κινητοποιήθηκαν λίγο πριν τις 16.00 το μεσημέρι μετά από κλήση που δέχτηκε η Π.Υ για πυρκαγιά σε σπίτι στο κέντρο της πόλης, σε κάθετη οδό της Εκκλησιών. Για την ακρίβεια έντονοι καπνοί από το υπόγειο όπου βρίσκεται ο καυστήρας του καλοριφέρ, ανησύχησαν τους ένοικους οι οποίοι πετάχθηκαν στο δρόμο περιμένοντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, την έντονη δυσοσμία διαπίστωσε φοιτητής που μένει στο ισόγειο του σπιτιού. Όταν λοιπόν βγήκε στο διάδρομο αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Μην χάνοντας χρόνο, κατέβηκε στο

λεβητοστάσιο όπου και διαπίστωσε ότι οι καπνοί είχαν πνίξει τον χώρο. Αφού ειδοποίησε και τους υπόλοιπους ένοικους, όλοι τους βγήκαν στο δρόμο αφού είχαν ήδη καλέσει την Πυροσβεστική.

Άμεσα οι πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο και φορώντας ειδικές μάσκες διευθέτησαν το συμβάν. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ, πιθανότατα από κάποιο βραχυκύκλωμα ένα πλαστικό που υπάρχει στο πάνω μέρος του καυστήρα είχε αρχίσει να καίγεται αναδύοντας έντονους καπνούς.

Μετά από λίγη ώρα και αφού διαπιστώθηκε ότι όλα έβαιναν καλώς οι πυροσβέστες αποχώρησαν από το σημείο και οι ένοικοι επέστρεψαν στα σπίτι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα