Κρήτη: Παραδόθηκε στην Ασφάλεια ο δράστης που πυροβόλησε 17χρονο για ένα καρπούζι

Στην Ασφάλεια παραδόθηκε ο 46χρονος αγρότης που δεν δίστασε να πυροβολήσει έναν 17χρονο για ένα καρπούζι, σε αγροτική περιοχή των Βουτών, Ηρακλείου Κρήτης.

Αυτήν την στιγμή, ο άτυχος νεαρός δίνει μάχη να διατηρήσει την όρασή του, αφού κινδυνεύει από τα σκάγια που του έριξε ο 46χρονος.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ήταν δύο οι 17χρονοι που έκαναν για δεύτερη φορά «καταδρομική» επιδρομή στον λαχανόκηπό

του, τα ξημερώματα του Σαββάτου, παρ’ όλο που την προηγούμενη φορά τους είχε διαμηνύσει να μην επιχειρήσουν το ξανά.

Ωστόσο, τον αγνόησαν κι έτσι πυροβόλησε με αεροβόλο εναντίον τους.

Τα σκάγια τραυμάτισαν και τους δυο, αλλά διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα τρίτος νεαρός. Μια πληροφορία αναφέρει ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης, καθώς νωρίτερα διασκέδαζαν στο πανηγύρι του χωριού τους.

Ο ένας ανήλικος φέρει ελαφρά τραύματα στο χέρι και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο «Βενιζέλιο» νοσοκομείο απ’ όπου πήρε εξιτήριο. Όμως, ο άλλος τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο και διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, αλλά υπάρχει φόβος για τα μάτια του καθώς τα σκάγια τον τραυμάτισαν πολύ κοντά σε αυτά, προσθέτει το protothema.gr.

Να σημειωθεί πως οι συνθήκες του τραυματισμού των δυο παιδιών αποκαλύφθηκαν, όταν ο πιο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον 46χρονο δράστη, ο οποίος όμως δεν εντοπίστηκε ως το απόγευμα του Σαββάτου που εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό μέγαρο.

Οι αστυνομικοί, πάντως, αναζητούν και τον οδηγό του οχήματος με το οποίο είχαν πάει στο μποστάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα