Κρήτη: Για τα μεροκάματα ο φονικός καβγάς των Πακιστανών - Ανήλικος ο ένας από τους δολοφόνους (ΦΩΤΟ)

Ραντεβού… θανάτου είχε δώσει η μεγάλη παρέα Πακιστανών που συνεπλάκη το βράδυ της Τρίτης στο Τυμπάκι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος άνδρας και ένας 29χρονος να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει συνολικά σε 17 συλλήψεις με τρεις εκ των συλληφθέντων να είναι οι φερόμενοι δράστες της ανθρωποκτονίας του 37χρονου.

Κρατούσαν

από καδρόνια, μαχαίρια μέχρι και… σκεπάρνι

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περίπου 20 άνδρες συναντήθηκαν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής προκειμένου να λύσουν τις διαφορές που είχαν για τα μεροκάματα.

Οι λογομαχίες εξελίχθηκαν σε άγρια συμπλοκή με τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν καδρόνια, ξύλα ενώ βγήκαν μαχαίρια και… σκεπάρνια.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 37χρονος να δεχθεί μαχαιριά στο στήθος και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο, ενώ ο 27χρονος δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 27χρονο και τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι έρευνες των αρχών

Μετά την άγρια συμπλοκή οι συμμετέχοντες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι άνδρες της αστυνομίας που κλήθηκαν στην περιοχή ξεκίνησαν τις έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν και εντόπισαν τους εμπλεκόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί τρεις Πακιστανοί -ένας ανήλικος, ένας 31χρονος κι ένας 39χρονος- που κατηγορούνται για τον θάνατο του 37χρονου ενώ παράλληλα συνελήφθησαν 14 ακόμα άνδρες για τη συμμετοχή τους στην αιματηρή συμπλοκή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δείτε φωτογραφίες του ekriti.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Πακιστανών - Ανήλικος, ΦΩΤΟ,kriti, pakistanon - anilikos, foto