Κρήτη: Διάσωση κουταβιού που είχε πέσει σε αποχέτευση στα θεμέλια σπιτιού

Σε μία διαφορετική διάσωση από τις άλλες προχώρησαν οι άνδρες του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού, στη Βόνη Ηρακλείου.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν από τη Ζωόφιλη Δράση ότι ένα κουτάβι είχε πέσει σε βόθρο κάτω από ένα παλιό σπίτι και έκλαιγε απελπισμένα επί δύο ημέρες, αναφέρει αναλυτικά το cretapost.gr.

Το γλυκό κουτάβι κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά από αρκετή προσπάθεια, με τους άνδρες του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου αλλά και όσους βρέθηκαν εκεί, να συγκινούνται από αυτή την θετική εξέλιξη.

Το

θηλυκό κουτάβι θα ονομαστεί- όχι τυχαία-Νίκη, από το όνομα του πυροσβέστη που με πείσμα το έσωσε. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές, με τον κ. Νίκο Τριανταφυλλάκη να κρατάει για αρκετή ώρα στην αγκαλιά του, το διασωθέν κουτάβι.

Χαρακτηριστικά, η κ. Καλλιόπη Μαραβελάκη αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΟΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΑΘΥ ΒΟΘΡΟ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α΄ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΡΘΑΝ ΓΡΗΡΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΕΣΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΩΘΡΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΗΛΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΩΘΡΟ.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.

Η ΤΡΥΠΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΩΘΕΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΗΠΙΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΩΣΕΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α΄ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΣΩΣΗ.

Φωτογραφία cretapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα