Κοντρέρας για Βιεϊρίνια: Ο ιδανικός αρχηγός για τον ΠΑΟΚ

Για τη φετινή πολύ καλή εικόνα έχει παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ, αλλά και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τονίζοντας αποτελεί την προσωπική του αδυναμία, μίλησε στην εφημερίδα Metrosport, ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παρακολουθώ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και διαπιστώνω ότι διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Νίκησε τον Ολυμπιακό,

την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Αρη και νομίζω ότι είναι πλέον καθαρό φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο. Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από αυτές τις επιδόσεις».

«Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έναν πραγματικά πολύ καλό τερματοφύλακα. Και συνολικά η αμυντική του γραμμή τα πάει πολύ καλά, γι’ αυτό και έχει αυτές τις επιδόσεις».

Σπεύδει, όμως, να μιλήσει για την μεγάλη αδυναμία του: «Θέλω να ξεχωρίσω τον Βιεϊρίνια. Είμαι φαν του και νομίζω ότι είναι ο ιδανικός αρχηγός για τον ΠΑΟΚ. Τον θεωρώ αδελφό μου, αφού ζήσαμε πολλά μαζί και πιστεύω ότι είναι πολύ τυχερός ο ΠΑΟΚ που τον έχει πάλι στις τάξεις του, γιατί παίζει τέλεια τον ρόλο του αρχηγού. Θέλω να μιλήσω μαζί του και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δουλειά του Πάμπλο Γκαρσία ως προπονητή της δεύτερης ομάδας: «Μαθαίνω ότι πάει πολύ καλά ο Πάμπλο με τους μικρούς του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος τον υπεραγαπά και πιστεύω ότι έχει όλα τα εφόδια για να κάνει καριέρα προπονητή. Είναι πολύ καλό για τον σύλλογο που έχει τον Πάμπλο σ’ αυτό το πόστο».

Πηγή: Εφημερίδα Metrosport

Keywords
Τυχαία Θέματα