Κοντά σε Ντε Μποκ ο Άρης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λόρενς Ντε Μποκ βρίσκεται ο Άρης.

Ο 27χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής είναι ο εκλεκτός των "κιτρινόμαυρων" για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίντς έως το 2022, ωστόσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα της αγγλικής ομάδας. Έτσι, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία έτσι ώστε ο Ντε Μποκ να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη

με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Βέβαια, για να οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, πρέπει ο Άρης να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ Λεμεσού στα προκριματικά του Europa League. Ενδεχόμενη πρόκριση των κιτρίνων στην επόμενη φάση θα φέρει επιπλέον έσοδα στα ταμεία του συλλόγου και θα κάνει πιο εύκολη την ολοκλήρωση της μεταγραφικής υπόθεσης.

Βελγικό δημοσίευμα επιβεβαίωσε το ότι ο Άρης είναι κοντά στην απόκτηση του Ντε Μποκ ως δανεικό. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Από το Βέλγιο στην Ελλάδα; Ο Λορενς Ντε Μποκ (26) βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Άρη. Ο έμπειρος αμυντικός επέστρεψε στη Λιντς Γιουνάιτεντ έπειτα από τον δανεισμό του στην Οστάνδη. Λόγω της πληθώρας επιλογών έχει πολύ λίγες πιθανότητες να πάρει ευκαιρίες από την ομάδα της β’ κατηγορίας της Αγγλίας”.

Ο Ντε Μποκ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Λόκερεν ενώ πέρασε τα περισσότερα χρόνια του στην Κλαμπ Μπριζ στην οποία έμεινε από το 2013 έως και το 2018 όταν πήρε μεταγραφή για τη Λιντς. Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε από τους Άγγλους ως δανεικός στην Οστάνδη με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 23 ματς πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα