Κατασκευαστής δίνει δώρο μια BMW για κάθε πωλούμενο διαμέρισμα

Κατασκευαστής ακινήτων που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πώληση των διαμερισμάτων του προσφέρει μια BMW X1 ή μια 3 Series έναντι της αγοράς ενός διαμερίσματος ή μιας κατοικίας.

Οι τάσεις στην αγορά ακινήτων δεν είναι πάντοτε προφανείς. Aπόδειξη αυτός ο Κινέζος κατασκευαστής, έτοιμος να προσφέρει μια BMW έναντι κάθε αγοράς ακινήτου. Έτσι, η κινεζική εταιρεία

Shekou Industrial Zone Holdings Co. κάνει δώρο λοιπόν μια BMW X1 ή μια 3 Series σε αγοραστές κατοικιών και διαμερισμάτων.

Από τα 350 νεόδμητα ακίνητα στη Shanghai, η εταιρεία κατάφερε μόνο να πουλήσει τα 25. Για το λόγο αυτό, τα στελέχη της εταιρείας αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτήν την προσφορά, που αντιπροσωπεύει κατά μέσο όρο έκπτωση 10% (μαζί με τους φόρους), για διαμερίσματα που κοστίζουν σε γουάν το ισόποσο των 530.000 ευρώ.

Οι τοπικές εφημερίδες αναφέρουν ότι και άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τις ίδιες στρατηγικές στην πόλη του Honk Kong. Τα αυτοκίνητα που δίνονται δώρο μαζί με την αγορά του ακινήτου είναι συνήθως εισαγόμενα. Οι πολύ υψηλοί φόροι για τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα που πωλούνται στην Κίνα, τα καθιστούν ουσιαστικά πολυτελή μοντέλα.

Πηγή: drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα