Καστρίτης: Σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη παρά τα προβλήματα

Για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Κολοσσό Ρόδου, μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θα διεκδικήσουν τη νίκη με παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Επιστρέφουμε μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να αγωνιστούμε στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας. Το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό είναι πολύ κομβικό για εμάς και κρύβει

υψηλό βαθμό δυσκολίας. Δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν η βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας. Αφενός, είναι μια ομάδα που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος στους εκτός έδρας αγώνες, αρέσκεται να τρέχει πολύ και να σουτάρει πολλά σουτ τριών πόντων. Αφετέρου, αγωνίζεται για την επιβίωσή της στην κατηγορία και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό.

Από την πλευρά μας, δυστυχώς αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών και αυτή την εβδομάδα. Άπαντες όμως, είναι συνειδητοποιημένοι για τη σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και όσα από τα παιδιά μας είναι υγιή και αγωνιστούν, είναι έτοιμα να κάνουν κατάθεση ψυχής για μια ακόμη φορά. Μας έλειψε η ατμόσφαιρα του γηπέδου μας και η στήριξη του κόσμου μας και τους περιμένουμε δίπλα μας, με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν και σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα