ΚΑΕ Άρης: Δεν επιδιώξαμε διακοπή του αγώνα λόγω της ρίψης αντικειμένου στο πρόσωπο του αντιπροέδρου μας

Η ΚΑΕ Άρης πήρε θέση για όσα ισχυρίζεται ο ΠΑΟΚ, μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση, για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, μετά την αναφορά της ΚΑΕ Άρης

για τραυματισμό του αντιπροέδρου της, από αντικείμενο, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα στο «Παλατάκι».

Από πλευράς ΠΑΟΚ, προσκομίστηκε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, από την τελευταία περίοδο του αγώνα, που βρίσκεται το χρονικό σημείο που κάνει λόγο για τραυματισμό η ΚΑΕ Άρης. Με το συγκεκριμένο βίντεο, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι αντικρούονται τα επιχειρήματα των «κιτρινόμαυρων», επιχειρήματα που εκφράστηκαν μέσω υπομνήματος που έστειλαν στη χθεσινή διαδικασία.

Από το υπόμνημα αυτό, ο Άρης κάνει λόγο για «επίθεση» προς τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ και μάλιστα, ζητάει η απόφαση που θα προκύψει από τον αθλητικό δικαστή, να ληφθεί με άρθρα του κανονισμού, που δεν επιφέρουν μόνο χρηματικό πρόστιμο, αλλά και αποκλεισμό έδρας!

Η θέση της ΚΑΕ Άρης για το θέμα έχεις ως εξής:

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως:

ΚΑΕ Αρης, αποφεύγοντας τη δημιουργία εντυπώσεων, όπως έχει συμβεί σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, γνωστοποίησε, ως όφειλε κι εκεί που πρέπει, το περιστατικό του τραυματισμού του αντιπροέδρου της, κ. Νικολάου Κάλλεν.

Ενημέρωσε την Αστυνομία για το γεγονός ότι χτυπήθηκε από αντικείμενο στη διάρκεια του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ Αρης δεν κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά ο Αθλητικός Δικαστής, με βάση και την Έκθεση της Αστυνομίας.

Αν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα φίλα προσκείμενα σε αυτήν, αθλητικά site θεωρούν ότι η Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, ας απευθυνθούν σε αυτήν.

Η ΚΑΕ Αρης πάντως, σε αντίθεση με άλλα επαγγελματικά σωματεία της πόλης, δεν επεδίωξε τη διακοπή του αγώνα, εξαιτίας της ρίψης αντικειμένου στο πρόσωπο μέλους της αποστολής της!!!

Ξαναλέμε σε αντίθεση με άλλα επαγγελματικά σωματεία της πόλης".

Keywords
Τυχαία Θέματα