Καμπάνια για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο Δήμο Παύλου Μελά

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού του Δήμου Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη.

Εθελοντές της καμπάνιας βρέθηκαν την Πέμπτη 7 Ιουνίου και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στο 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά, όπου είχαν τη δυνατότητα από υπαίθριο stand να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα