Κ. Ζέρβας: Εύχομαι σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα

Την ευχή του να επιστρέψει η Θεσσαλονίκη στην ηρεμία και την κανονικότητα μετά τα όσα σημειώθηκαν το Σάββατο και την επίθεση, που δέχτηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια των εκδηλώσεων Ποντιακών Σωματείων στο Λευκό Πύργο για τη γενοκτονία των Ποντίων, εξέφρασε σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως σημείωσε ο κ. Ζέρβας, το βράδυ του Σαββάτου είδε έκπληκτος τις θλιβερές εικόνες της επίθεσης και από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για το ασύλληπτο γεγονός, ότι την

επέτειο μιας γενοκτονίας βρέθηκαν συμπολίτες μας, μπροστά στις σημαίες και τα λάβαρα, που χρησιμοποίησαν βία και αυτοδικία. «Έγιναν ακριβώς αυτά που καταδικάζουμε, ως πόλη και ως λαός, ειδικά τη συγκεκριμένη μέρα», επισήμανε.

«Σήμερα και με δεδομένο ότι η δικαιοσύνη έχει αναλάβει να αποδώσει τις ευθύνες και ότι ο δήμαρχος είναι δίπλα μας, να του ευχηθώ περαστικά και να εκφράσω την ευχή να επιστρέψει η πόλη, η χώρα μας στην ηρεμία και στην κανονικότητα. Είναι μια ευχή που την απευθύνω με αγωνία προς όλους», υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα