Κ. Κατσίκης: Πολύ σύντομα η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα φτάσει τους 10

Την αποκάλυψη ότι «πολύ σύντομα η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα φτάσει τον αριθμό 10» έκανε ο Κώστας Κατσίκης στον "ΘΕΜΑ 104,6".

Κληθείς να απαντήσει σχετικά με το εάν οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν το επόμενο διάστημα νομοσχέδια της κυβέρνησης ότι «εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Εάν κρίνουμε ότι κάτι ωφελεί το δημόσιο συμφέρον θα το στηρίζουμε. Εάν είναι κάτι θετικό θα στο στηρίζουμε πάντα όχι μόνο με αυτή την κυβέρνηση αλλά και με τις επόμενες».

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «αποστάτες» για τους βουλευτές-υπουργούς

των ΑΝΕΛ που στήριξαν την κυβέρνηση ο Κώστας Κατσίκης είπε ότι «δεν παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό αποστάτες. Όταν μπήκαν στην οικογένεια των ΑΝΕΛ μπήκαν στη βάση των αρχών και έδωσαν όρκο να τις τηρούν εντούτοις εν τοις πράγμασι το αντίθετο έκαναν».

«Ας δούμε τα επόμενα βήματά τους, θα ενσωματωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα συνυπάρχουν απλά, θα βρουν κάποιο φορέα για να εκφραστούν;» τόνισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μάλιστα ο ίδιος, είπε πως ο Πάνος Καμμένος θα δώσει το "παρών" στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα για τη Μακεδονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα