Κ. Γούλα: Δεν θα αφήσουμε στη Θεσσαλονίκη το σκοτάδι να καταπιεί τη δημοκρατία

Για την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αλλά και η ίδια το Σάββατο στο Λευκό Πύργο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων, μίλησε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα.

Η κ. Γούλα η οποία ήταν στο πλευρό του δημάρχου κατά τη διάρκεια της επίθεσης, αφού ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα για να εκφράσουν τη στήριξη τους, χαρακτήρισε άνανδρο και βάναυσο το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο.

Παράλληλα

εξέφρασε την πεποίθηση ότι το περιστατικό δεν ήταν τυχαίο, αλλά είχε οργανωμένο σχέδιο επίθεσης με συγκεκριμένο στόχο.

“Πρόθεση τους ήταν να προκαλέσουν κακό. Είμαστε τυχεροί που δεν έγινε το χειρότερο”, τόνισε.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, σημείωσε ακόμα πως αυτό που την τρόμαξε περισσότερο είναι ότι όλα έγιναν μπροστά σε κάμερες, χωρίς αυτό να εμποδίσει τους δράστες.

“Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι ότι δεν είχαν καμία αγωνία να τελεστεί αξιόποινη πράξη μπροστά σε κάμερες και κινητά. Δεν έγινε στο σκοτάδι. Τους κατέγραφαν και παρόλα αυτά δεν ένοιαζε κανέναν. Με τρομάζει αυτό”, δήλωσε.

Τέλος η κ. Γούλα σημείωσε πως “δεν θα αφήσουμε στη Θεσσαλονίκη το σκοτάδι να καταπιεί τη δημοκρατία, δεν πρόκειται να γίνει όσο είμαστε εδώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα