Ιβάν Σαββίδης: Δεν μου έδωσε βολική θέση η Σπαρτάκ, αγόρασα εισιτήριο

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας και δεν παρέλειψε να εκφράσει ανοιχτά τον εκνευρισμό του για το κλίμα που δημιουργήθηκε πριν από το παιχνίδι.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει δια ζώσης τον επαναληπτικό, θέλοντας να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα,

στάθηκε και στις πιθανότητες που έχει ο Δικέφαλος ενώ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το πριμ που του έκαναν οι Ρώσοι, οι οποίοι φαίνεται πως δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σήμερα, οι πιθανότητες είναι καλές για εμάς. Η θέση που μου έδωσαν στο γήπεδο σήμερα οι άνθρωποι της Σπαρτάκ δεν ήταν καθόλου βολική και αναγκάστηκα να αγοράσω εισιτήριο. Θα δω το παιχνίδι με φίλους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το κλίμα που πήγαν να δημιουργήσουν ορισμένα ΜΜΕ από την Ρωσία, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε:

«Είμαι εκνευρισμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω δημοσιευμάτων από τον Τύπο της Ρωσίας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει έρευνες, υπάρχει διαθέσιμο υλικό. Μετά τον επαναληπτικό, σίγουρα θα απευθυνθώ στο προξενείο. Είναι ντροπή να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί... σκάνδαλο και να καλλιεργήσουμε ένταση ανάμεσα στην Ρωσία και την Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια φιλίας των δύο χωρών»

Keywords
Τυχαία Θέματα