Ισπανία: Συνθήκες πανικού προκάλεσε φωτιά σε νοσοκομείο- δεν υπήρξαν τραυματίες

Συνθήκες πανικού επικράτησαν σε νοσοκομείο των Κανάριων Νήσων το βράδυ της Δευτέρας, όταν ξέσπασε ξαφνικά πυρκαγιά. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές το νοσοκομείο εκκενώθηκε χωρίς να υπάρξουν τραυματίες, ενώ συνελήφθη μία γυναίκα, η οποία πιθανόν ευθύνεται για τη φωτιά.

Οι 124 ασθενείς που φιλοξενούνταν στο νοσοκομείο και οι 28 εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν εγκαίρως από το νοσοκομείο, αν και όταν εκδηλώθηκε η φωτιά προκλήθηκε προς στιγμήν χάος με ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι ή να μεταφέρονται άρον άρον σε φορεία,

όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο πληροφορίες της El Pais.

«Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάποιος πήγε στην αστυνομία και ανέλαβε την ευθύνη για όσα εκτυλίχθηκαν» δήλωσε ο διευθυντής των υπηρεσιών Υγείας, Κονράδο Ντομίνγκες προσθέτοντας ότι προκειται για συγγενικό πρόσωπο ασθενούς. Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν λίγο αργότερα ότι έχουν συλλάβει μία γυναίκα σε σχέση με το περιστατικό. Απέφυγαν, ωστόσο, να δώσουν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες, που θέλουν τη γυναίκα να έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα σε μπουκάλα οξυγόνου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ελλιπή φροντίδα του συγγενούς της.

Πηγή: Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα