Ισόπαλος ο Ηρακλής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Εργοτέλη, στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Football League που διεξήχθη στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο Μαζουλουξής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 79ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Κλέιτον να ισοφαρίζει στο 83΄ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκειά του είχε ρυθμό, φάσεις,

ένα ακυρωθέν γκολ (σ.σ. διαμαρτύρονται γι' αυτό οι Θεσσαλονικείς) και δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Το ματς ήταν ένα από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες τελικά μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο.

Ο "Γηραιός" βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κρητικοί έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από τον δεύτερο της βαθμολογίας Πλατανιά, ενώ ο Ηρακλής βρίσκεται στο -2 από την 10η θέση, εκεί όπου βρίσκεται ο Καραϊσκάκης που έχει αγώνα λιγότερο (σ.σ. παίζει αύριο με τον Απόλλωνα Πόντου). Πλέον, οι "κυανόλευκοι" κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό στην Football League, όπως θα ονομάζεται η γ΄ κατηγορία από τη νέα σεζόν και μετά την αναδιάρθρωση.

Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος του σημερινού αγώνα, δημιούργησε φάσεις και είχε ευκαιρίες. Ο Ρόβας στο 30' είχε δοκάρι, ενώ του ακυρώθηκε και γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Θεσσαλονικείς.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, που ανέβααν ρυθμό και πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μαζουλουξή στο 79' έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια. Ο Ηρακλής βρήκε «απάντηση» στο 83' με ωραία περίτεχνη ενέργεια του Κλέιτον και πλασέ με το εξωτερικό.

Συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπαχανακ, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπουρσέλης (65’ Ροβίθης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (89’ Κουατένγκ), Έφορντ, Μανουσάκης (58’ Μπουτσάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Καχριμάν, Μουνιόθ, Βιτλης, Κουτρομάνος, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Καθάριος (79’ Κωστούλας), Στάμου, Περόνε, Ντούνης (89’ Τσίπρας), Ρόβας (76’ Νιαμπούγιου).

Keywords
Τυχαία Θέματα