Ηonda: Στοχευμένες αλλαγές για τη βελτίωση του NSX

Η Honda προχώρησε στην ανανέωση του NSX (σε κάποιες αγορές αναφέρεται ως Acura NSX), με στόχο την αναβάθμιση της δυναμικής του αυτοκινήτου.

Οι πρώτες παρεμβάσεις έγιναν στην ανάρτηση με την τοποθέτηση μεγαλύτερων αντιστρεπτικών δοκών εμπρός και πίσω πιο άκαμπτων κατά 26% και 19% αντίστοιχα. Παράλληλα ενισχύθηκαν και οι βάσει στήριξης της ανάρτησης.

Κάτω από το καπό η Honda αναβάθμισε και το λογισμικό του υβριδικού

συστήματος κίνησης, του SH-AWD, το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα ευστάθειας (Vehicle Stability Assist), καθώς και τα ενεργά αμορτισέρ.

Το NSX του 2019 θα πατά πάνω σε ειδικά ελαστικά που εξέλιξε για την περίσταση η Continental, τα SportContact 6s.

Στις αναβαθμίσεις πρέπει να συμπεριλάβουμε τα νέα μπεκ και ένα νέο φίλτρο σωματιδίων για να διασφαλιστεί ότι το NSX συμμορφώνεται με τα πρότυπα εκπομπών Euro 6d-TEMP.

Η Honda ανακοινώνοντας όλες αυτές τις αλλαγές, επικεντρώθηκε στο αποτέλεσμά τους λέγοντας ότι στην πίστα της Suzuka το αυτοκίνητο γράφει 2 δευτερόλεπτα ταχύτερο χρόνο από το προηγούμενο μοντέλο.

Σε ότι έχει να κάνει τέλος με την εμφάνιση, το NSX είναι διαθέσιμο και σε πορτοκαλί χρώμα (Thermal Orange Pearlescent) με ομοιόχρωμες δαγκάνες στα κεραμικά φρένα. Το χρωμιωμένο φινίρισμα του πάνω πλαισίου της εμπρός μάσκας είναι πλέον βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ ένα νέο μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα εφαρμόζεται στο πλέγμα των μπροστινών και πίσω προφυλακτήρων. Στο εσωτερικό υπάρχει η επιλογή για πλήρως κόκκινες δερμάτινες ταπετσαρίες, ή μπλε (Indigo Blue) επενδύσεις που συνδυάζουν Alcantara με δέρμα.

Πηγή: drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα