Ιωάννα Τούνη: Απαντά για τις πλαστικές, το Survivor και την καταγωγή της (VIDEO)

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Επιτέλους ΣΚ" και τον Άγγελο Λαμπίρη, παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Τούνη και μίλησε για όλα.

Για την πρόταση που είχε να μπει στο Survivor, είπε:

"Νομίζω δεν έχω θέση στο Survivor. Δεν ήθελα να είμαι η ξανθιά άσχετη με τα αθλήματα που δεν κάνει ξαφνικά τζελ στα νύχια και κάτι έγινε. Δεν ήταν για εμένα. Δεν υπάρχει λόγος να πάρω σβάρνα όλα τα shows της τηλεόρασης.

Είναι αστείο..."

Για τις πλαστικές: "Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη. Έχει τρία χρόνια περίπου. Μάλιστα όταν είχα κάνει την επέμβαση, μπήκα πολύ συνειδητοποιημένη μέσα στο χειρουργείο, οπότε βγαίνοντας και μόλις συνήλθα από τη νάρκωση έβαλα ποστ σέλφι. Δεν είναι κάτι που κρύβω. Το έκανα γιατί από μικρή έβλεπα τον καθρέφτη κι έλεγα «sorry αλλά αυτή η δίκη δεν μου ταιριάζει». Δεν με εξέφραζε σαν άνθρωπο, δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Γλύκανε όλη η όψη μου με την επέμβαση αυτή", ανέφερε η Ιωάννα Τούνη η οποία επανέλαβε πως δεν έχει κάποια σχέση με την Αλβανία. "Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω πρόβλημα με την Αλβανία, κανένα. Απλά δεν έχω καταγωγή από εκεί."

Όσο για την ομοιότητα που βρίσκουν οι χρήστες των social media ανάμεσα σε εκείνη και στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο η ίδια γελώντας: "Θέλω να σας πω όταν πρωτοείδα αυτή τη φωτογραφία… πραγματικά μοιάζουμε!".

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα