Ιωάννα Λίλη: Το πρώτο επεισόδιο του Revenge Body θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους τηλεθεατές

Για την τηλεοπτική της επιστροφή μιλάει σε συνέντευξή της η Ιωάννα Λίλη.

«Η τελευταία μου συνεργασία στην τηλεόραση ήταν με το Μακεδονία Tv. Ένα κεφάλαιο έκλεισε, ένα καινούριο ξεκινά. Από την τελευταία μου συνεργασία κρατάω μόνο τα θετικά στοιχεία και προχωράω. Το καθετί που μου παρουσιάζεται το κρατάω ως εμπειρία. Το καλοκαίρι δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, με την οποία συναντηθήκαμε, κάναμε μια κουβέντα και μου πρότεινε να παρουσιάσω το συγκεκριμένο

πρότζεκτ. Δεν σου κρύβω πως ήταν κάτι που με ενθουσίασε αμέσως, καθώς είμαι φανατική τηλεθεάτρια του αντίστοιχου Revenge Body προβάλλεται στην Αμερική και το παρουσιάζει η Khloe Kardashian» εξήγησε στο people και συνέχισε: «Όποτε το έβλεπα με καθήλωνε. Μου έβγαζε συναισθήματα χαράς, αλλά και συγκίνησης. Νομίζω πως αυτά τα συναισθήματα θα βγουν και στο ελληνικό Revenge Body. Είμαι ευτυχισμένη που ξεκινάει αυτή η νέα μου συνεργασία. Περιμένω πώς και πώς να έρθει η ημέρα της πρεμιέρας και να διαβάσω τα σχόλια των τηλεθεατών».

Αν και οι τηλεθεατές την είχαν συνηθίσει να παρουσιάζει μια καθημερινή απογευματινή ζωντανή εκπομπή σε κανάλι της Θεσσαλονίκης, εκείνη θέλησε να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό. Ένα νέο τηλεοπτικό στοίχημα. «Αυτό ήταν κάτι που συζητήσαμε και στο πρώτο μας ραντεβού με την Άλκηστη, η οποία ήταν θετική στο να παρουσιάσω μια ζωντανή εκπομπή. Όταν, όμως, μου πρότεινε το Revenge Body τρελάθηκα».

Η Khloe Kardashian αποτελεί για πολλές γυναίκες στην Αμερική -και όχι μόνο- πρότυπο εμφάνισης, κάτι στο οποίο συμφωνεί και η Ιωάννα. «Ακόμα και η ίδια η Khloe έχει κάνει μια μεταμόρφωση, που πολύ εύκολα διαπιστώνεις αν ανατρέξεις στη χρονιά που ξεκίνησε το ριάλιτι The Kardashians. Όλη η οικογένεια, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, έχει δουλέψει πολύ πάνω στην εξωτερική εμφάνιση».

Καθώς αναφερόμαστε σε εντυπωσιακές αλλαγές, τη ρωτάω για το πρώτο επεισόδιο του ελληνικού Revenge Body και για το κατά πόσο θα μας εντυπωσιάσει αυτό που θα δούμε στις οθόνες μας.

«Το πρώτο επεισόδιο θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους τηλεθεατές. Η πρώτη υποψήφια του Revenge Body, η Αφροδίτη, είναι ένα πληθωρικό κορίτσι, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ως προσωπικότητα. Θα συγκινήσει τον κόσμο με την ιστορία της, διότι πολλές τηλεθεάτριες θα ταυτιστούν μαζί της. Αυτό, εξάλλου, είναι και το ζητούμενο μας: Να μεταδώσουμε υγιή πρότυπα. Πρότυπα με τα οποία θα ταυτιστείς. Καλώς ή κακώς, όλοι μας στο παρελθόν έχουμε βιώσει λεκτική βία, προσβολές και καταστάσεις μέσα από τις οποίες βγήκαμε δυνατοί. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε στο Revenge Body».

Keywords
Τυχαία Θέματα