Ίλιτς: Η θέση του Άρη είναι στην Super League

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράνα Ίλιτς, μίλησε για την περσινή πορεία της ομάδας, το αν την παρακολουθεί, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κιτρινόμαυρους»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Libero 107,4:

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη: «Βλέπω κάθε αγώνα αφού υπάρχει live streaming αν δεν έχω αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τα παιδιά πηγαίνουν πολύ καλύτερα από πέρσι. Είμαι χαρούμενος

για την πορεία τους και που είναι πρώτοι με διαφορά. Αυτό είναι καλό και για αυτούς που είναι εκεί αλλά και για εμάς που φύγαμε. Ο Άρης πρέπει να είναι στην Super League».

Για το αν πηγαίνουν όλα καλά με τις συζητήσεις των δεδουλευμένων: «Ναι. Νομίζω πως θα είναι όλα εντάξει. Τα έχω αφήσει όλα στον δικηγόρο μου. Δε πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα».

Για το αν έχει σχέσεις με πρώην συμπαίκτες του: «Με όλους έχω επικοινωνία. Είχα πει πως θα έρθω μόλις έχω χρόνο. Είδα τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Δυστυχώς δεν κέρδισε ο Άρης τότε. Μιλάω με όλους για να δω τι κάνουν. Δεν χάνονται οι φιλίες και εγώ έχω και σε Θεσσαλονίκη και σε Γιάννενα»

Για τη διαφορά του φετινού με τον περσινό Άρη: «Βλέπω ότι υπάρχει ένα σχέδιο και πρόγραμμα ομάδας. Εμείς ήμασταν μπερδεμένοι πέρσι. Δεν κάναμε καλή προετοιμασία. Τώρα υπάρχει ηρεμία και αποτελέσματα. Είναι επίσης η ομάδα πρώτοι και τους κυνηγάν οι υπόλοιποι»

Για το περσινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα που σκόραρε δύο φορές: «Ήταν τα πρώτα γκολ και σίγουρα δε θα τα ξεχάσω. Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να είναι πιο εύκολο. Πέρσι ήταν πολύ δύσκολο. Φέτος, με την εικόνα της ομάδας νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο. Τα Τρίκαλα τα τελευταία παιχνίδια παίζουν καλά, αλλά ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα αν παίξει όπως παίζει»

Για την περσινή του πορεία στην ομάδα: «Εγώ στον Άρη ήρθα για να ανεβούμε. Από την αρχή δεν ήμασταν καλά. Δε κάναμε καλή προετοιμασία. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα με τον Αναστόπουλο και τον γυμναστή. Χάσαμε σε φιλικά με 4-0. Για μένα ήταν το πρώτο πράγμα που δεν πήγε καλά. Το πιο σημαντικό στην Ελλάδα είναι η προετοιμασία γιατί είναι μόνο μια. Εδώ στην Ουγγαρία είναι δύο φορές τον χρόνο. Μετά, αγώνα με αγώνα και με τα αποτελέσματα που είχαμε, ήμασταν πιο νευριασμένοι».

Για το αν επιστρέψει στην Ελλάδα: «Εχω 1,5 χρόνο ακόμα. Έτσι όπως πάμε θα ανέβουμε. Η ομάδα ετοιμάζει νέο γήπεδο. Στην ηλικία που είμαι, εδώ είναι ένα επίπεδο πιο κάτω και μπορώ να παίξω πιο πολλά χρόνια. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Μου αρέσει και μου λείπει η Ελλάδα. Στην Α Ουγγαρίας είναι αλλιώς. Είναι καινούργια τα προπονητικά κέντρα και τα γήπεδα. Το δικό μας θα είναι το πιο σύγχρονο. Υπάρχουν χρήματα από το κράτος. Ο πρωθυπουργός δίνει χρήματα για εγκαταστάσεις και κυρίως ποδοσφαίρου»

Για το αν σχολιάστηκε εκεί τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας: «Είδαμε τι έγινε. Διαβάζουν όλοι στο ίντερνετ και τους λέω ότι κάθε χρόνο γίνεται αυτό. Μια φορά στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη. Εδώ, έχω έναν οπαδό από την Κρήτη που είναι Έλληνας. Σε μια πόλη πιο δίπλα είναι ο Ιωαννίδης που αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Εδώ έχει και αρκετούς Σέρβους. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω Ελλάδα το καλοκαίρι αν όχι πιο σύντομα».

Keywords
Τυχαία Θέματα