Ηλ. Παπαθεοδώρου: Πάμε για να κερδίσουμε

Για το αυριανό κρίσιμο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρσίγιακα με φόντο την πρόκριση στους "8" του Basketball Champions League μίλησε ο προπονητής του "Δικεφάλου", Ηλίας Παπαθεοδώρου, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Σμύρνη.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store

και store.paokfc.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

Για το αν είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μια πρόκριση στις "8" καλύτερες ομάδες του Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και χωρίς προβλήματα όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα δείξουμε ένα πρόσωπο τέτοιο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για τη διαφορά των έξι πόντων από το πρώτο παιχνίδι: «Σημαίνει πολλά αλλά και τίποτα. Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας, τουλάχιστον κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, διαφορές. Αυτό θα το σκεφτούμε τα τελευταία δύο λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, είναι να παίξουμε σκληρά στην άμυνα καθώς έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που στηρίζεται στην επίθεσή της, να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, ειδικά το επιθετικό τρανζίσιον, το διαπιστώσαμε και στο πρώτο ματς, πόσω μάλλον στο γήπεδο τους. Αν έχουμε αυτά τα δυο πράγματα σε συνδυασμό με την συγκέντρωση μας, θα έχουμε τις πιθανότητες μας για να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Αν απαιτείται μεγαλύτερη προετοιμασία λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι Τούρκοι στην έδρα τους: «Δεδομένα, υπάρχει 5.000 κόσμος, υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα που βοηθάει τη γηπεδούχο ομάδα. Κάθε ολιγωρία στη συγκέντρωσή μας κοστίζει, μας στοίχισε και στο πρώτο. Είναι μια ομάδα που τιμωρεί τις κακές στιγμές του αντιπάλου, έχει παίκτες με ποιότητα και θα πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά εκεί».

Για την εικόνα που έχει από την Karsiyaka: «Χθες, έπαιξαν με την Fenerbahce, ήταν πραγματικά πολύ ανταγωνιστικοί, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού για 40 λεπτά, έχασαν στο τέλος. Έπαιξαν πολύ σκληρά, πολύ δυνατά και αυτά τα στοιχεία θα συναντήσουμε και εμείς. Και αυτοί θα θέλουν να προκριθούν και θα παίξουν στο πιο υψηλό επίπεδο».

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε αγωνιστική δράση για τον ΠΑΟΚ, πόσο επηρέασε την ομάδα: «Ήταν και καλό και κακό. Από τη μία, δεν είχες ρυθμό γιατί δεν είχες παιχνίδι. Από την άλλη, καταφέραμε να κάνουμε πιο ποιοτικές προπονήσεις, με αυτοσκοπό και συγκέντρωση το παιχνίδι της Τετάρτης. Από το αποτέλεσμα όμως του παιχνιδιού θα δούμε τι ήταν καλύτερο και τι όχι

Keywords
Τυχαία Θέματα