Η Σάκκαρη πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της επί της Βοσνιάκι

Η Μαρία Σάκκαρη, το μεσημέρι της Τρίτης (26/9) πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στην Καρολίν Βοσνιάκι με 7-5, 6-3 στο Wuhan Open και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επικράτηση της 22χρονης Ελληνίδας πρωταθλήτριας απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της Παγκόσμιας κατάταξης.

Συγκεκριμένα, η Βοσνιάκι βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ η Σάκκαρη έπιασε τη Δευτέρα τη 80η επίδοση που είναι η καλύτερη στην καριέρα της μέχρι τώρα. Βέβαια, μετά από αυτή την επιτυχία της είναι δεδομένο

ότι την επόμενη Δευτέρα θα βρεθεί μέσα στην πρώτη 70άδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με το sport24.gr, να ανέβει και πιο ψηλά εάν καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Έλενα Βέσνινα (Ρωσία) στον επόμενο γύρο.

Στα του αγώνα η Σάκκαρη οδήγησε το παιχνίδι ακριβώς εκεί που ήθελε και όντας εξαιρετική έβαλε δύσκολα σε μία αντίπαλο που προερχόταν από την κατάκτηση του τουρνουά του Τόκιο. Η Σάκκαρη μέσα από το εντυπωσιακό της forehand και το σταθερό σερβίς της έβαλε δύσκολα στη σπουδαία αντίπαλο της από τη Δανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα