Η Σακίρα ακυρώνει συναυλίες της λόγω προβλήματος υγείας

Ένα πρόβλημα στις φωνητικές χορδές της Σακίρα την ανάγκασε να ακυρώσει τις πρώτες συναυλίες της πολυαναμενόμενης ευρωπαϊκής της περιοδείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Live Nation, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις τέσσερις πρώτες συναυλίες της περιοδείας της, κατόπιν εντολής του γιατρού της.

«Με λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση των συναυλιών της περιοδείας El Dorado World Tour, που ήταν προγραμματισμένες για τις 10 και 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, τις 12 Νοεμβρίου

στην Αμβέρσα και τις 14 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ, έπειτα από εντολή του γιατρού της, διότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης των φωνητικών της χορδών», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Οι συναυλίες αυτές, όπως και εκείνη που ακυρώθηκε στην Κολωνία με την οποία θα άνοιγε η παγκόσμια περιοδεία της Σακίρα την Τετάρτη, πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία ζήτησε από όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια να τα κρατήσουν.

«Η Σακίρα είναι πραγματικά λυπημένη που δεν θα δει τους θαυμαστές της και αναγνωρίζει τη στήριξη που της έχουν προσφέρει στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ανυπομονεί να επιστρέψει στην σκηνή το συντομότερο δυνατό και κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να αναρρώσει τις επόμενες ημέρες», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα