Η royal chef της Πριγκίπισσας Diana αποκαλύπτει τις προτιμήσεις της βασιλικής οικογένειας

Η chef Carolyn Robb εργαζόταν στο παλάτι για 11 ολόκληρα χρόνια, όταν η Diana ζούσε και ο William και ο Harry ήταν ακόμα μικρά παιδιά. Αποκάλυψε, λοιπόν, διάφορες συνήθειες και προτιμήσεις της βασιλικής οικογένειας, τονίζοντας ότι η Diana ήταν βολικός άνθρωπος με κατανόηση και χωρίς πολλές ιδιοτροπίες.

Μάλιστα, μοιράστηκε και μία πολύ γλυκιά στιγμή, όπου ο Harry ζητούσε

με μανία να φάει για πρωινό treacle tart – ένα παραδοσιακό Βρετανικό γλυκό με λεμόνι και σιρόπι. H chef είπε στο μικρό αγόρι να συμβουλευτεί πρώτα τη μητέρα του και όταν αυτός γύρισε πίσω από την Diana κρατούσε ένα σημείωμα που έλεγε «Η μαμά λέει ότι είναι οκ». Είπε ότι της φάνηκε τόσο γλυκιά αυτή η στιγμή που έχει το σημείωμα κρατημένο μέχρι και σήμερα.

Επιπλέον, η Robb δήλωσε πως ενώ η Diana ήταν διαλλακτική, ο Πρίγκιπας Charles ήταν απαιτητικός. Για παράδειγμα, δεν τολμούσες να του σερβίρεις σπαράγγια τον Δεκέμβριο, καθώς ήθελε οπωσδήποτε να τρέφεται με λαχανικά και φρούτα της εποχής. Όσο για τον William μας είπε ότι τρελαινόταν για γλυκά και κυρίως για μία συγκεκριμένη σοκολατένια λιχουδιά, το “chocolate biscuit cake”.

Πηγή: marieclaire.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πριγκίπισσας Diana,prigkipissas Diana