Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη μετά τον χωρισμό (VIDEO)

Με μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν πριν από μερικές μέρες τον χωρισμό τους. Οι δύο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του σίριαλ του MEGA η Πολυκατοικία και το 2013 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγες μέρες πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Τέσσερα χρόνια μετά έγραψαν το τέλος από κοινού…

Λίγες μέρες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός, η Βάσω Λασκαράκη, στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το σίριαλ του Alpha

«Το σόι σου», απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με το αν νιώθει έτοιμη να κάνει δεύτερο παιδάκι: «Όχι, δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Αν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλά αυτή τη στιγμή στην Εύα». Σε ερώτηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη ζήλια είχε πει: «Πολύ ήσυχα και νορμάλ. Είμαι ήρεμη σε αυτά. Εντάξει, κι εμένα αν μου γυρίσει το μάτι, θα μου γυρίσει μια και καλή».

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νίκος Μάνεσης καλωσόρισε στην εκπομπή του τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία, ομολογουμένως, ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ! Ο διάλογος μεταξύ των δύο περιορίστηκε στο Σόι σου, αλλά το χαμόγελο και η sexy παρουσία της ηθοποιού ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα