Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και το πλάνο της ΜΠΑΤΕ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, κάνοντας προπόνηση υπό χαλαζόπτωση στο Μινσκ.

Όπως ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, υπάρχουν σημάδια κούρασης στο ρόστερ τα οποία είναι περισσότερο ψυχολογικής υπόστασης καθώς προηγήθηκε ένα διάστημα με πολλά και απαιτητικά

παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε πως στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι θα προσανατολιστεί σε ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως είναι πιο... φρέσκοι.

Όπως φαίνεται, ο 49χρονος κόουτς πρόκειται να ξεκουράσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, οι οποίοι έχουν πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Τις θέσεις τους αναμένεται να πάρουν οι Αλίν Τόσκα και Λέο Ζαμπά.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Τόσκα - Κρέσπο - Βαρέλα και Μάτος να απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο - Κάνιας, με τους Λημνιό και Ζαμπά στα άκρα. Ο Δημήτρης Πέλκας θα βρεθεί στην κλασική του θέση, πίσω από τον Πρίγιοβιτς που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Το πλάνο ενδεκάδας της ΜΠΑΤΕ

Οι Λευκορώσοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι και ο Αλεξέι Μπάχα φαίνεται πως έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο ενδεκάδας.

Όπως όλα δείχνουν, ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα κινηθεί σε ένα σύστημα 4-3-3, έχοντας κάτω από την εστία των γηπεδούχων τον Σχερμπίτσκι.

Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα αγωνιστούν, οι Ρίος, Πολιάκοφ, Φιλιπένκο και Βολόντκο και στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Μπάγκα, Γιαμπλόνσκι και Ντραγκούν.

Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Ίβανιτς και Στάσεβιτς, με έναν εκ των Σίγκνεβιτς-Τουόμινεν στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα