Η παρακάμερα της επικής ανατροπής του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ (VIDEO)

Επική ανατροπή επί της Σπαρτάκ Μόσχας πέτυχε χθες ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 μόλις στο 17', κατάφερε να πετύχει τρία γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου και τελικά να πάρει μια σημαντική νίκη που του δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

δημοσίευσε ένα βίντεο με όλο το παρασκήνιο της χθεσινής αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

"Ένα βράδυ που όσοι το έζησαν δύσκολα θα το ξεχάσουν. Ένα παιχνίδι με απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων, αμέτρητο πάθος και τρομερή ένταση, από δύο ομάδες που έδωσαν τα πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, μπροστά σε 29.000 φίλους του Δικεφάλου που δημιούργησαν μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Το PAOK TV έχει το παρασκήνιο της μεγάλη νίκης επί της Σπαρτάκ Μόσχας στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ με μία κατάθεση ψυχής και χαρακτήρα δεν λύγισε όταν είδε τους Ρώσους να προηγούνται με 0-2 μέσα στο σπίτι του και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψει το σκορ πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Στην επανάληψη ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, είδε τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι και πάει στη Ρωσία έχοντας προβάδισμα πρόκρισης.

Η κάμερα του PAOK TV βρέθηκε στην έδρα της ομάδας και κατέγραψε όλο το παρασκήνιο του αγώνα, το οποίο σας παρουσιάζει σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Η άφιξη της ομάδας και η υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, το ζέσταμα και η είσοδος των ομάδων στο γήπεδο, οι αντιδράσεις πάγκου και εξέδρας κατά την διάρκεια της επικής ανατροπής και οι πανηγυρισμοί μετά το τελικό σφύριγμα".

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της παρακάμερας του χθεσινού αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα