Η Μόλντε "πάγωσε" το ευρωπαϊκό όνειρο του Άρη με τριάρα στη Νορβηγία

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 υπέστη ο Άρης από τη Μόλντε στο "Άκερ Στάντιον" της Νορβηγίας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αποτέλεσμα που μοιάζει καταδικαστικό για τους "κιτρινόμαυρους", δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Νορβηγούς, ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (15/8 - 21:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Από το ξεκίνημα του ματς οι Θεσσαλονικείς

μπήκαν μουδιασμένοι και δεν πατούσαν καλά στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου, κάνοντας αρκετά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στο 27ο λεπτό. Οι παίκτες της Μόλντε κυκλοφόρησαν άψογα την μπάλα, το passing game ήταν εξαιρετικό, ο Έικρεμ ήταν τελικός αποδέκτης της μπάλας και με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε μόλις ένα πεντάλεπτο μετά, μετά από τραγικό λάθος του Κουέστα. Στο 32΄ ο γκολκίπερ του Άρη έκανε κακή πάσα για τον Μπάσα, οι Νορβηγοί πήραν την μπάλα και με… τρεις προσπάθειες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινό αριστερό πλασέ του Χέσταντ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Άρης ναι μεν προσπάθησε να απειλήσει έχοντας κάποιες καλές στιγμές, όμως δεν είχε σταθερή απόδοση κάνοντας εύκολα λάθη.

Στο 64ο λεπτό ήρθε η αποβολή του Βέλεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα, που άφησε με 10 παίκτες τους κιτρινόμαυρους. Ο Ισπανός αμυντικός τράβηξε παρατεταμένα τη φανέλα του Τζέιμς που έφευγε σε τετ α τετ απέναντι από τον Κουέστα και ως τελευταίος παίκτης αποβλήθηκε. Μάλιστα, στην ίδια φάση τραυματίστηκε καθώς ένιωσε τράβηγμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 87΄ οι Νορβηγοί πέτυχαν και τρίτο γκολ, παίρνοντας πια σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης. Ο Έλιγκσεν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό, νίκησε τον Κουέστα και έκανε το 3-0 για τη Μόλντε διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΜΟΛΝΤΕ (Μόε): Κράνινξ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Έικρεμ, Τζέιμς, Χουσάιν (72’ Έλιγκσεν), Άουρσνες, Χάραλντσέιντ, Χέσταντ (90+2 Μόστρεμ), Χάουγκεν, Ομοϊουάνφο (85’ Κνούτζον).

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (68’ Δεληζήσης), Ματίγια, Σάσα, Τόνσο (74’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (80’ Ιντέγε).

Keywords
Τυχαία Θέματα