Η κωμωδία "SORRY λάθος κρεβάτι" ρίχνει αυλαία το επόμενο Σαββατοκύριακο

Έχοντας βραβευτεί στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης με το Βραβείο καλύτερου θεατρικού κειμένου 2017-2018, το «Sorry λάθος κρεβάτι» συνεχίζει την πετυχημένη πορεία του και ανακοινώνει τελευταία παράταση παραστάσεων για τις 26 και 27 Ιανουαρίου 2019.

Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα παρουσιάζεται στο Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12), κάθε Σάββατο και Κυριακή (21.30).

Λίγα λόγια για το έργο: Ένα ζευγάρι αναγκάζεται μετά από ένα πολύωρο ταξίδι να καταφύγει αργά τη νύχτα σε ένα άθλιο μοτέλ προκειμένου να ξεκουραστεί. Σε αυτό τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, ενώ ο ιδιοκτήτης του, δείχνει αρκετά παράξενος. Η νευρικότητα και η κούραση οδηγεί το ζευγάρι σε μια απίστευτη ρήξη. Η έλευση νέων πελατών στο μοτέλ προκαλεί αλυσιδωτές παρεξηγήσεις και φέρνει απίστευτες αποκαλύψεις. Τελικά, τι μυστικά κρύβουν το εν λόγω ξενοδοχείο και οι ένοικοί του;

Συντελεστές

Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά: Θέατρο Άρατος
Κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Trailer: Γιώργος Φλέγγας
Φωτογράφιση: Γιώργος Φλέγγας
Αφίσα 2ου χρόνου: Νίκος Γκάρας
Ήχος – φώτα: Γ.Στεφανίδης, Δ.Προύσαλης, Χρ.Σκαρλατοπούλου

Επικοινωνία – δημόσιες σχέσεις: Δέσποινα Αυγερίδου
Παίζουν: Αχιλλέας Δημητριάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Νίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ

Μοσκώφ 12 με Φράγκων
Τ. 2315 312 487 / 6945 512 412

Ώρα έναρξης: 21.30
Εισιτήρια: 10 και 6 ευρώ (μειωμένο)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σάββατο 26 - Κυριακή 27/1/2019

Θεατρική ομάδα Άρατος: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της Θεσσαλονίκης, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει διαρκώς νέες παραγωγές.

Βασίλης Τσικάρας: Ο Βασίλης Τσικάρας είναι γνωστός για τις κωμωδίες του. Τον γνωρίσαμε μέσα από τα θεατρικά του έργα: «Spaghettiαλά Γαλλικά», «Ψάρι στα χείλη», «ΣουτζούκΛουκούμ», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Άδεια πιάτα», «Έχω θέμα», «Madmix» κι από τις κινηματογραφικές του ταινίες «Έξοδος 1826» και «Πολιορκία».

Keywords