Η ενδυματολόγος του Μικρούτσικου αποκαλύπτει: Δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου να κάνει bullying (VIDEO)

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαρίνα Τσιντικίδου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τις δηλώσεις της, ότι υπέστη bullying από τον παρουσιαστή.

Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» συνάντησε την ενδυματολόγο της εκπομπής «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», Φανή Κατσανού, η οποία επιμελούνταν τότε τις εμφανίσεις τόσο του Ανδρέα Μικρούτσικου όσο και της Μαρίνας Τσιντικίδου.

«Δεν έπεσε ποτέ

στην αντίληψη μου ότι γινόταν bullying από την πλευρά του Ανδρέα. Αυτό είναι κάτι που δεν τον χαρακτήριζε. Επειδή γνωρίζω τον Ανδρέα και όσοι τον γνωρίζουν πολύ καλά και είναι καλοπροαίρετοι ως προς το άτομο του, πιστεύω ότι αυτός ο τίτλος, δεν θα χαρακτήριζε ποτέ συμπεριφορές του Ανδρέα. Μάλιστα ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος βοηθούσε πάρα πολύ τους συνεργάτες. Η Μαρίνα ήταν ένα πολύ συνεργάσιμο κορίτσι και πάρα πολύ όμορφο, ερχόμενη από ένα χώρο του μόντελινγκ, ναι μεν καταξιωμένη, ίσως δεν μπορούσε να βρει τις ισορροπίες της με μια τέτοια προσωπικότητα σαν τον Ανδρέα. Πιστεύω ότι ήταν βαρύ το όνομα το οποίο έφερε ο Ανδρέας και ίσως εκεί δεν μπορούσαν να βρουν τις ισορροπίες», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε: «Είπα μια κουβέντα που ήταν αλήθεια, αλλά δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση. Αυτές τις μέρες δεν σήκωσα κανένα τηλέφωνο, είναι το πρώτο τηλέφωνο που σηκώνω σε εσάς. Δεν βρίσκω το θέμα και τόσο σημαντικό, οπότε χαίρομαι τώρα που έχει «κάτσει», γιατί δεν θα ήθελα άλλο να ασχοληθώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα