"Η Μπόκα θα έρθει για τον Άρη"

Ο μάνατζερ Ρήγας Στύλλας, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για το φιλικό του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς, μίλησε για την θετική εξέλιξη της διοργάνωσης του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στον «Libero 107,4»:

«Βρήκαμε τον ύπνο μας μετά από καιρό. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι εδώ η Μπόκα στις 6 Νοεμβρίου και έχουν επιστροφή 10 Νοεμβρίου από Αθήνα. Έχουμε σχεδιάσει τα πάντα, πέρα από το φιλικό θέλουμε να έχουμε πιο στενή συνεργασία με την Μπόκα Τζούνιορς. Πάντα κοιτάω βήμα βήμα, αργά

και σταθερά φέρνουν αποτελέσματα. Οπότε θα προχωρήσουμε με αργά βήματα, υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν».

Για το πρόβλημα που υπήρχε με την πρώτη ημερομηνία και μετά είπε: «Όταν αναβάλλεται η ημερομηνία από το πρώτο φιλικό, για λόγους που ζήτησε η Μπόκα, εμείς ψάξαμε τις επόμενες ημερομηνίες. Μόνο που εμείς δεν είμαστε οι μόνοι που κλείνουμε εισιτήρια. Η πτήση δεν ήταν απευθείας, είχε μία στάση, δεν μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο. Βρίσκαμε την άφιξη τους, όχι και την επιστροφή τους ως ολόκληρη αποστολή. Υπήρχε μεγάλη πληρότητα στα εισιτήρια και ήταν πολύ δύσκολο».

Τέλος τόνισε: «Σημασία έχει ότι έρχεται η Μπόκα Τζούνιορς και έρχεται για τον Άρη. Αυτό σημαίνει πολλά. Δεν μπορεί ο καθένας να έρθει σε επαφή με ένα τέτοιο κλαμπ και να δηλώσει ότι θέλει να κάνει ένα φιλικό. Δεν γίνεται έτσι. Θα έχουμε συνεργασία με την Μπόκα Τζούνιορς, το θέλει και ο κ. Καρυπίδης και το προετοιμάζουμε για την νέα χρονιά. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Με αυτή την γιορτή, ο κόσμος και οι παίκτες θα πάρουν ψυχολογία ενόψει της χρονιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα