Η Audi δέχεται προκαταβολές για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της, το e-tron

Είναι πλέον επίσημη πληροφορία ότι η Audi θα παρουσιάσει και θα βάλει στην αγορά το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το e-tron στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς.

Και όσοι θέλουν να έχουν προτεραιότητα στη λίστα με τις παραδόσεις, θα πρέπει να δώσουν από τώρα μια προκαταβολή κοντά στα €1.200. Έναντι αυτού του ποσού, ουσιαστικά αγοράζεις και τη δυνατότητα να γνωρίσεις το αυτοκίνητο πριν να είναι διαθέσιμο προς πώληση, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που θα κάνει η εταιρεία γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Προφανώς η προκαταβολή θα αφαιρεθεί από τη συνολική αξία του αυτοκινήτου (που αυτή τη στιγμή είναι προφανώς άγνωστη) όταν έρθει η ώρα της παραγγελίας και της παραλαβής.

Να θυμίσουμε ότι στην έκδοση παραγωγής, το e-tron θα είναι ένα ηλεκτρικό SUV με τη δυνατότητα να φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από μισή ώρα, αρκεί φυσικά να έχει συνδεθεί με κατάλληλο φορτιστή των 150 KW. Αυτή τη στιγμή ακόμα δοκιμάζεται, με τα 250 πρωτότυπα να έχουν καλύψει ήδη πάνω από 5.000.000 km κάτω από όλες τις συνθήκες. Αυτό σημαίνει 85.000 ώρες οδήγησης, ή απλώς 125 φορές το γύρο της Γης, σε πολικές θερμοκρασίες μέχρι ατελείωτα μποτιλιαρίσματα.

πηγή: drive.gr

Keywords