Η αθλήτρια που αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω σεξ "σπάει" τη σιωπή της

Για τον αποκλεισμό της από την Εθνική Ομάδα επειδή επειδή παραμονή του αγώνα της έκανε σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες, μίλησε η Βραζιλιάνα αθλήτρια στις καταδύσεις, Ίνγκριντ Ολιβέιρα

“Όλος ο κόσμος ήταν σαν να με παρενοχλούσε. Μου έκαναν πρόταση για σεξουαλικά προγράμματα, για πορνό και δεχόμουν επιθέσεις από όλο τον κόσμο. Διέδιδαν ψέματα για μένα. Κι όλα αυτά γιατί ήμουν μια γυναίκα που έκανε σεξ. Ακόμη και τώρα με σταματούν στο δρόμο για το θέμα αυτό. Ο κόσμος έχει αποκτήσει μια κακή ιδέα για μένα, ότι συμμετέχω σε όργια και διάφορα άλλα. Τους αρέσει να λένε φήμες για μένα, όταν δεν μιλάνε για τα οπίσθιά μου. Έφτασα γρήγορα από τους 90.000 στους 250.000 followers στο Instagram”, δήλωσε η Βραζιλιάνα.

Μάλιστα, η Ολιβέιρα έδωσε τη δική της εκδοχή στο τι πραγματικά συνέβη στο Ρίο: “Πήγα με τον Πέδρο στο δωμάτιό μου, αλλά όχι την παραμονή του αγώνα μου. Είχαμε γνωριστεί σε κάποιους αγώνες στο Τορόντο, είχαμε μιλήσει μόνο μέσα από τα social media και στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα είπαμε από κοντά και αποφασίσαμε πως θέλαμε κάτι παραπάνω. Κάναμε σεξ, αλλά δεν ήμασταν μόνο εμείς. Πολλοί άλλοι αθλητές το κάνουν σε διοργανώσεις. Έπρεπε να δείτε πόσα προφυλακτικά κυκλοφορούν. Σίγουρα, αυτό που έκανα ήταν λάθος, αλλά ο τρόπος που με αντιμετώπισαν όλοι ήταν άδικος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα