Η Subaru ετοιμάζει για την Ιαπωνία νέα έκδοση του WRX STI με 380 άλογα

H Subaru ανακοίνωσε σήμερα ότι ετοιμάζει μια νέα ειδική έκδοση για το WRX STI, με όνομα TC 380. Αυτή θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην Ιαπωνία, και θα διαθέτει αρκετές τροποποιήσεις. Για αυτές υπεύθυνος είναι ο οδηγός αγώνων Toshihiro Arai, ο οποίος έχει τρέξει

86 αγώνες στο WRC.

Η ιπποδύναμη του 2.5-λίτρων boxer κινητήρα του WRX STI TC 380 λογικά θα είναι 380 άλογα, με τις αλλαγές να περιλαμβάνουν μια πληθώρα εξαρτημάτων της HKS εγκεκριμένων από το ιαπωνικό εργοστάσιο, όπως το turbo kit GT III RS Sport, εξάτμιση και καταλυτικό μετατροπέα υψηλής ροής. Η τοποθέτηση των εξαρτημάτων της HKS θα γίνεται από την Arai Motorsport, ενώ η ίδια θα προσθέσει δικά της εξαρτήματα, όπως φίλτρο αέρα RQA και μπροστά μπάρα θόλων, για την αύξηση της ακαμψίας του πλαισίου. Η αεροτομή στο πίσω μέρος θα είναι κατασκευασμένη από carbon, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχουν ειδικά, αριθμημένα bucket καθίσματα της Recaro, των οποίων ο σχεδιασμός είναι αποκλειστικός για την έκδοση TC 380.

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση, ούτε το πότε θα παρουσιαστεί. Φημολογείται ότι θα βγει σε παραγωγή μόλις 50 αυτοκινήτων, με τιμή περίπου ¥4,9 εκατομμύρια, ήτοι περίπου €37.900.

Πηγή: autoblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα